Overigens ook niet zo erg voor een keer. De ploeg van de scheidende trainer Florian Wolf heeft dit seizoen genoeg mooie dingen laten zien en was vaak strijdvaardig.

Tegen AFC’34 was daarvan niet zo heel veel terug te zien met een logische 1-2 nederlaag als gevolg. Daarmee lijkt het seizoen zo’n beetje gespeeld en zal het vizier gericht worden op ICGT en het volgende seizoen. ICGT omdat de wat jongere spelers van de selectie nu misschien kunnen en mogen deelnemen aan het dit jaar bijzonder sterk bezette internationale jeugdtoernooi. Zeg nou zelf, wie wil er nu niet in de openingswedstrijd van het toernooi spelen tegen het grote Manchester United? Aan de andere kant moet het niet aflopen zoals in het liedje van André Hazes die de naderende sluitingstijd van de kroeg aankondigt: “Het is tijd, de hoogste tijd. U wordt weer bedankt voor een avond gezelligheid”.