FIETSEN op E-BIKE start op woensdag 4 april, als het weer het toelaat. Er wordt rustig begonnen. “We starten vanaf Dorpshuis de Zwaan, welke kant wij op fietsen hangt van de wind af (het liefst terug voor de wind). We vertrekken om 09.30 uur met een E-bike, onderweg wordt ergens koffie gedronken met wat lekkers erbij. We nemen een broodje mee, deze eten we onderweg ergens in de natuur op. Met elkaar maken wij er een gezellige dag van. Op deze manier komen wij op afstanden van ± 60-70 kilometer.” Aldus de organisatie. Er zijn mogelijkheden genoeg om elke week een andere kant op te fietsen. U fietst op eigen risico. Wekelijks op woensdagmorgen (bij goed weer), start om 09.30 uur (vanuit Dorpshuis de Zwaan) tot ongeveer 15.00 uur. Deelname is gratis, koffie/thee en wat lekkers zijn voor eigen rekening. Inlichtingen, telefoonnummer 0621430570, Arie Sengers.