Sinds dinsdagochtend 20 februari tussen 10:00 en 12:00 uur wordt Willem Tolman uit Heemskerk vermist in het duingebied tussen Heemskerk, Castricum en Wijk aan Zee. Hij is vermoedelijk het laatst gezien in de buurt van camping Geversduin.

Willem zou rond 12:00 uur op zijn werk in Zaandam moeten zijn, maar is daar niet gearriveerd, zijn familie is ten einde raad. Zijn auto is gevonden aan de rand van het bos bij Geversduin waar hij, zo vermoedt familie, voor zijn werk is gaan wandelen. Zo is te lezen op de site van het Noordhollands Dagblad.

Hij is 1.87m lang, heeft kort grijs stekeltjeshaar, een grijze muts, een rugtas, een blauwe jas of felgekleurde hardloopkleding en bruine lage wandelschoenen.

UPDATE: Om 19:53 uur was Willem nog niet aangetroffen, de politie blijft zoeken met onder andere een helikopter.