UITGEEST – Niemand minder dan goochelaar Hilbert Geerling komt zondag 25 februari langs bij De Zwaan Cultureel. Geerling maakt voorstellingen die bol staan van humor en sterk goochelen.

In 2013 ontving hij voor de vijfde keer de Gouden NMU Speld, de hoogste Nederlandse onderscheiding die wordt uitgereikt aan goochelaars met een bijzondere verdienste. Hij is één van de grootmeesters die in het ZAPP TV-programma ‘de Magische goochelaar’ de kunstjes van het vak aan beginnende goochelaars leert. Hilbert begon als ‘normale’ goochelaar maar bewandelt nu zijn eigen weg.

De voorstelling
De geheimzinnige grotten van Grok M’Gar is een voorstelling vol verhalen en goochel acts die je met recht magisch mag noemen. Vermakelijk voor jong en (zeker ook voor) oud! “Hilbert Geerling goochelt bij ons op zondag 25 februari, aanvang 14.30 uur”, laat de organisatie weten.