EGMOND AAN DEN HOEF – In het kader van het Lamoraaljaar heeft Stichting Historisch Egmond drie excursies georganiseerd.

Op zondag 3 juni gaat er vanuit Egmond een bus naar de Graafschapsfeesten in Horn (L). Hier vindt een spectaculaire dag plaats rond het kasteel van de graven van Horne. Op zaterdag 15 en zondag 16 september is er een tweedaagse busreis (inclusief overnachting) naar het Belgische Zottegem, waar een feestweekeinde wordt gehouden ter ere van graaf Lamoraal van Egmont. Ten slotte is er op zaterdag 3 november een excursie naar het Rijksmuseum te Amsterdam, alwaar een bezoek zal worden gebracht aan de expositie ‘Tachtig jaar oorlog’. Geïnteresseerden dienen zich vóór 1 februari op te geven via het formulier op www.lamoraaljaar.nl, of telefonisch op 06-51689620 (Martijn). Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reageert u vooral tijdig. Vol = vol!