UITGEEST – D66 Uitgeest heeft de verkiezingslijst voor de gemeenteraadsverkiezing vastgesteld. De huidige fractievoorzitter, Rene Oud, is unaniem als lijsttrekker gekozen.

De huidige wethouder, Antoine Tromp, is terug te vinden op plaats vijf. Antoine is kandidaat-wethouder voor D66, mocht D66 plaats gaan nemen in het college. Runner up op de lijst is Thijs van Herpen. Thijs heeft deze raadsperiode de plek van de heer Kranenburg, helaas recent overleden, overgenomen in de commissie Algemene Zaken en financiën. Op plaats 3 staat Martine Enthoven (35). Martine woont in de Waldijk en is pas geïnstalleerd in de commissie Samenlevingszaken. Haar specialisme is echter ruimtelijke ordening. Het is dan ook de bedoeling dat Martine in de nieuwe raadsperiode deze portefeuille op zich zal nemen.

Cees Hazenberg, voorzitter van de partij, is op plek vier van de lijst terug te vinden. De voormalig gemeentesecretaris zorgt voor de nodige ervaring in de fractie. Lijstduwer is Klaas Boer, voormalig wethouder van onze partij en een van de founding fathers van D66. D66 ziet met vertrouwen de verkiezingen tegemoet. Het gaat deze keer over de vraag; willen we stilstaan en de consequenties aanvaarden of willen we werken aan de toekomst?