HEILOO – Leerlingen van groep 6A van de openbare basisschool De Springschans openden vrijdag in de aula van de school hun recycle-winkeltje. Hier verkopen zij de komende twee weken voor en na schooltijd hun spulletjes. De leerlingen werkten hard voorafgaand aan de winkelopening, vertellen de leerkrachten Chantal en Tineke. “Dat deden ze in groepjes: sommige leerlingen zijn verantwoordelijk voor de productie en inzameling van de spulletjes, anderen werken aan de personele bezetting van de winkel of zorgen voor de financiĆ«n of de reclame. De school betaalt met de helft van de winkelopbrengst een tweede schoolreisje voor de klas, de andere helft gaat naar KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Zie voor een iets uitgebreider verhaal de Uitkijkpost (krant) van aanstaande woensdag.

Lees het volledige/originele artikel: Uitkijkpost