Het is weer swingen geblazen tijdens het Open Podium in De Zwaan op zaterdag 21 oktober. Op het podium staan deze editie: Barbara Breedijk, Mankes, Bart van Beveren, Marjolein van der Heide en Lex van Amsterdam met Dick Pels. Het maandelijks ‘Open Podium’ staat in de wijde omtrek zowel bij artiesten als bij het publiek zeer goed bekend. In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje en een hapje luistert het publiek naar het altijd zeer gevarieerde programma. De zaal is open op zaterdag 21 oktober vanaf 20.15 uur, de optredens beginnen om 20.30 uur. De toegang is natuurlijk als altijd gratis. Het Open Podium is bedoeld voor allerlei podiumkunsten echter met de nadruk op akoestische instrumenten. De muziek wordt zoveel mogelijk met microfoons versterkt om het akoestische karakter te behouden. Meer informatie over de artiesten is te vinden op dezwaancultureel.nl.

Lees het volledige/originele artikel: De Uitgeester