REGIO – De workshop ‘Hoe maak ik de beste deal’ is voor non-profitorganisaties ((sport)verenigingen, stichtingen etc.) die niet precies weten hoe ze hun wensen / aanbod voor de Beursvloer het beste kunnen verwoorden of organisaties die nog nooit aan een beursvloer hebben meegedaan. De workshop wordt gegeven door vertegenwoordigers van ABN-AMRO, Rabobank en We(ld)oen IJmond. De aandacht zal onder andere uitgaan naar de tegenprestatie. Voor een ondernemer is de beursvloer daadwerkelijk interessant als er iets ‘unieks’ te halen valt. En de tegenprestatie moet een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Het is bijvoorbeeld niet realistisch 20 bureaustoelen over te nemen of juridisch advies in te winnen in ruil voor een appeltaart. Een tegenprestatie in de vorm van een clinic / workshop / uitje is echter wel interessant. De ondernemer ‘beleeft’ dan iets en zal eerder geneigd zijn weer iets te ‘geven’. De workshop vindt plaats op dinsdagavond 10 oktober 2017 van 19.00 tot 21.00 uur, bij We(l)doen IJmond, wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 Beverwijk. Aanmelden voor de workshop kan via We(l)doen IJmond ( 0251) 300 300 of per e-mail : info@weldoenijmond.nl.

Lees het volledige/originele artikel: De Uitgeester