UITGEEST – In het weekend van vrijdag 23 juni tot en met zondag 25 juni houdt Stichting De Nieuwe Kuil haar traditionele tentoonstelling van werkstukken, die door deelnemers aan de creatieve cursussen zijn gemaakt, in het Cultureel Centrum aan de Hogeweg 8 1911GH in Uitgeest. De openingstijden zijn vrijdag van 19.00 uur tot 21.30 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen zich laten informeren over, en zich inschrijven voor de nieuwe cursussen, waarvan de meeste in september van start zullen gaan. Tijdens de Kuilart-tentoonstelling presenteren deelnemers aan de porseleinschildersgroep ‘Art op Wit’ van Anneke Heijne een uitstalling van beschilderd porselein en zal er een demonstratie van het porselein beschilderen worden verzorgd.

Lees het volledige/originele artikel: Uitkijkpost