Op zaterdag 3 en zondag 4 juni 2017 vindt de Kunst Fiets Route Castricum weer plaats. In Castricum en omgeving zetten diverse locaties van 11.00 tot 17.00 uur hun deuren open voor het publiek, dat kan genieten van verschillende kunstuitingen in diverse disciplines: beelden, foto’s, keramiek, textiel, schilderijen en objecten. Op zondag is er op alle locaties live muziek of poĆ«zie.
Tot en met donderdag 15 juni is in Cultureel Centrum Geesterhage (Geesterduinweg 3) een overzicht te zien van wat er op de stops van de Kunst Fiets Route Castricum getoond wordt. Zo kun je een indruk krijgen van het werk van de deelnemers. Geesterhage is open van di t/m zo van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag en zaterdag 10.00 tot 21.00 uur.

Wij lichten er graag een aantal van de 25 stops voor je uit:

Lees het volledige/originele artikel: Kijk op Castricum