In deze laatste aflevering van Couleur LoCALe van 2014 zitten er weer vier gasten bij Peter van Raalte aan tafel: Michaëla Wierdsma, Pauline van Vliet, Angelika Korving en Rita Dijkman. Rita Dijkman is actief bij Aquafit, de zwem- en waterpolovereniging achter de Nieuwjaarsduik op het strand bij Castricum, Korving is opleidingscoördinator bij het Rode Kruis en vertelt over de nieuwe cursussen die worden aangeboden. Pauline van Vliet is filmmaakster en gaat na het succes van de film Soldaat onder het Zand werken aan een nieuw project, een film over het Noordzeekanaal. Ook Michaëla Wierdsma is te gast, zij schreef een boek met de titel ‘Smelt die IJsberg’. De ijsberg is een metafoor voor obstakels die je tegen kunt komen, vooral als ondernemer. Wierdsma ontwikkelde een methode om de ijsberg te kunnen laten smelten.

Couleur LoCALe is de talkshow van Omroep Castricum en is iedere maand te zien op C-TV.