Presentator Peter van Raalte ontvangt weer vier gasten aan tafel: PQ van Daalen, Patricia Ploeger, Wynzen Pauzenga en Laura Seure.

PQ van Daalen is één van de drijvende krachten achter de evenementen Castricum Beweegt en het jaarlijks terugkerende Sociaal Carnaval op De Brink in Castricum. Dit jaar beginnen de festiviteiten op De Brink op 30 januari.

Patricia Ploeger is sportdiëtiste en vertelt over haar vak. Ze heeft geen eigen praktijk, maar doet vooral aan voorlichting over gezond eten en bewegen op scholen.

Wynzen Pauzenga is eigenaar van dansstudio Fruns en jongerenwerker in de gemeente Castricum. Hij heeft het idee opgevat om een skatebaan te maken op de parkeerplaats nabij de Puikman. Hij vertelt waarom hij tot het idee is gekomen en hoe hij het vervolg ziet.

Ook Laura Seure is te gast, zij is senior receptioniste bij Camping Bakkum. De grootste en oudste camping van Nederland bestaat dit jaar 100 jaar. Dat wordt gevierd met de nodige activiteiten, waarover Laura meer zal vertellen.